Det gode møde

Jeg har erfaring med afholdelse af møder med vidt forskellig formål, varighed og ramme.

Min oplevelse er, at uanset typen af møde så er det elementært at skabe et rum hvor deltagerne føler sig hørt og anerkendt. 

Er det med deltagelse af et  sårbart menneske hvis hele fremtid og liv kan afhænge af nogle af de beslutninger der kan blive truffet på baggrund af mødet stiller det store krav til afholdelse af “Det gode møde”

Er du leder, forstander eller medarbejder på et botilbud, skole eller forening og har behov for at kunne fralægge dig rollen som mødeleder fordi det forstyrrer din mulighed for at være nærværende, kan jeg som mødeleder udfylde den opgave som ellers ville ligge ved dig.

Har du selv en sag ved kommunen som indbefatter uoverskuelige møder, hvor det er svært at få udtrykt dine ønsker og behov?  Jeg kan hjælpe dig ved at deltage sammen med dig som din bisidder

Det refleksive møde  

Jeg har erfaring med at afholde møder der har til formål at skabe et rum hvor dialog og refleksion er det primære formål. Disse møder gribe ind i konflikter og relationer hvor tingene er låst fast og kører i ring.

Ofte vil der være behov for en møderække hvor jeg sikrer at alle parter får lyttet rigtigt til hinanden og at ingen har “svar på forhånd” eller på andres vegne. Mødeformen er tillige velegnet ift familier, hvor relationen er blevet låst fast i konflikt.   

 

Det gode møde

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.